Το 2010 είναι μια σπουδαία χρονιά για τη Randstad: γιορτάζουμε τη 50ή επέτειό μας. 50 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των υπηρεσιών ανθρωπίνου δυναμικού είναι επίτευγμα και για να το γιορτάσουμε, η ομάδα της Randstad Hellas μαζί με τους συναδέλφους της από την Τουρκία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για ένα μαγικό πάρτι, ενώ ταυτόχρονα, η επέτειος της Randstad εορταζόταν και σε άλλες 29 χώρες παγκοσμίως.

Όλα ξεκινήσανε στις 29 Σεπτεμβρίου του 1960 στην Ολλανδία, όταν δύο νέοι απόφοιτοι Οικονομικών, ο Frits Goldschmeding και ο φίλος του Gerrit Daleboudt, αποφάσισαν να ανοίξουν μία δική τους επιχείρηση ανθρώπινου δυναμικού.  Αφού γνωρίσανε μεγάλη επιτυχία στην Ολλανδία, το 1965, η Randstad ήταν έτοιμη να προχωρήσει στο άνοιγμα του πρώτου υποκαταστήματος εκτός συνόρων, το πρώτο από τα πολλά που επρόκειτο να ακολουθήσουν. Σήμερα, 50 χρόνια αργότερα, η Randstad δίνει το παρών σε πάνω από 40 χώρες παγκοσμίως με 4.129 υποκαταστήματα και 27.640 υπαλλήλους. Έπειτα από τη συγχώνευση που πραγματοποιήθηκε το 2008, η Randstad κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά.

Στόχος μας ως Randstad Hellas είναι να είμαστε πρωτοπόροι στη διαμόρφωση του εργασιακού κόσμου. Ο δρόμος είναι δύσκολος και η πρόκληση μεγάλη, αλλά είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε. Θέτουμε ψηλά τον πήχη, όχι μόνο για την εταιρεία μας, αλλά και για όλο τον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα.

Η κατανόηση των αναγκών των πελατών και των υποψηφίων μας, μας επιτρέπει να τους εξυπηρετούμε ακόμη καλύτερα, συνεισφέροντας έτσι στο σύνολο της κοινωνίας. Η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών ξεκινά από τους αφοσιωμένους ανθρώπους μας. Στο επίκεντρο της αποστολής μας να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι η ομάδα μας που αποτελείται από πρόθυμους και ενθουσιώδεις επαγγελματίες, που δεσμεύονται να ξεπερνούν καθημερινά τις προσδοκίες όλων.

Στην 50η μας επέτειο γιορτάζουμε:
• 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού
• 50 χρόνια που σπουδαίοι άνθρωποι χτίζουν μια σπουδαία εταιρεία
• 50 χρόνια ικανοποιημένων πελατών και υποψηφίων
• 50 χρόνια συμβολής στη διαμόρφωση του κόσμου της εργασίας.