Κάποτε η χώρα μας είχε ένα πολύ καλό όνομα. Αποτελεί ακόμη ένα πολύ καλό brand. Στην πορεία όμως, εμείς οι Έλληνες κάπως μπλεχτήκαμε με τη διαδικασία του branding.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για να διορθώσουμε την κατάσταση, έφτασε η ώρα για rebranding! Και ποιος ειδικότερος για να μιλήσει για το πολυπόθητο Rebranding Greece από τον παγκοσμίου φήμης Brand Strategist Peter Economides.

Για το λόγο αυτό, το BCA Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών συγκέντρωσε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου σπουδαστές, γνωστούς και φίλους, εξέχουσες προσωπικότητες του επαγγελματικού και ακαδημαϊκού στίβου, σε μία πέραν πάσης προσδοκίας επιτυχημένη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον εντυπωσιακό Peter Economides, σε μία ομιλία που κράτησε αδιάλειπτο το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Η επανάκτηση της χαμένης μας φήμης, η αυτοπεποίθηση, το όραμα και η δημιουργία ήταν κάποια από τα κύρια θέματα που αναφέρθηκαν στην ομιλία. Η εκδήλωση έκλεισε με βομβαρδισμό ερωτήσεων, τόσο από πλευράς παρευρισκομένων όσο και από τους χρήστες της fan page του BCA στο facebook, από όπου και η ομιλία μεταδιδόταν σε ζωντανό χρόνο.