Υπάρχει έστω και μια πτυχή της εργασιακής ζωής που να μην έχει επηρεαστεί από την πανδημία του Κορωνιού; Η απάντηση είναι ένα βροντερό όχι! ως εκ τούτου, η ανεύρεση των κατάλληλων ανθρώπων και η διαδικασία του recruitment έχουν υποστεί αλλαγές.

Ποιες είναι αυτές οι αλλαγές αλλά και ποιες τάσεις αναδεικνύονται σε διεθνές επίπεδο, αποτελούν τους βασικούς θεματολογικούς πυλώνες του Recruitment & Resourcing Conference 2021, το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου. Το recruitment, από μια σχετική αργή διαδικασία, έγινε ένας αγώνας δρόμου να καλυφθούν οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν απότομα και επιτακτικά από την πανδημία, ενώ το resourcing αναδείχθηκε επιβεβλημένη τακτική ώστε να αξιοποιηθούν οι υπάρχοντες εργαζόμενοι και να μην χαθούν θέσεις εργασίας. Ποιες πρακτικές αναδύονται στον κλάδο του recruitment; Υπάρχουν τρόποι για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων του resourcing; Ποιες είναι οι βέλτιστες στρατηγικές προσέλκυσης και αξιοποίησης ταλέντων; Πόσο σημαντικά είναι το Recruitment Marketing και το Employer’s branding σε εποχές κρίσεων;

H ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Το συνέδριο θα εστιάσει σε θέματα όπως:

 • Recruitment Technologies & Tools
 • Recruitment Skills
 • Social Recruitment
 • Talent Acquisition
 • Talent Sourcing
 • Employer Branding
 • Executive Search
 • Diverse Workforce
 • Candidate Engagement
 • Candidate Experience.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το συνέδριο απευθύνεται σε:

 • HR Directors, Recruitment Directors
 • HR Managers, Recruitment Managers
 • HR Business Partners
 • Talent Managers
 • Training & Development Manager s
 • Παρόχους υπηρεσιών Recruiting
 • Παρόχους λύσεων Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Παρόχους HR Technology λύσεων & συστημάτων
 • Διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων.

Γνωρίστε τους ομιλητές

Mike “Batman” Cohen
Founder/Sourcer, Wayne Technologies
Ο Mike “Batman” Cohen είναι πολυπράγμων! Ίσως για αυτό δανείζεται το όνομα ενός υπερήρωα! Είναι ο ιδρυτής της Wayne Technologies, μιας εταιρείας εξεύρεσης εργαζομένων και εκπαίδευσης σε θέματα recruitment. Ο Mike λέει ότι μέχρι πρόσφατα, η τεχνητή νοημοσύνη είχε τη θέση της μόνο στην επιστημονική φαντασία, αλλά τώρα, διαπερνά κάθε επιχειρηματική λειτουργία στον πλανήτη. Αλλά τι είναι πραγματικά η τεχνητή νοημοσύνη; Το χρειάζεστε; Και αν ναι, ποιο εργαλείο/πλατφόρμα είναι κατάλληλο για εσάς; Μετά από την παρουσίαση του «The Future of Recruiting: Artificial Intelligence Unplugged», θα μπορείτε να μιλάτε έξυπνα (όχι τεχνητά) για την τεχνητή νοημοσύνη, να κατανοείτε τα επιχειρηματικά προβλήματα στα οποία μπορεί να βοηθήσει και να αξιολογήσετε ποιο εργαλείο ή πλατφόρμα AI είναι το κατάλληλο μέσο για εσάς.

Rohan Dickinson
Partnerships Manager, Adway
Ο Rohan είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας με πάθος και γνώση για τον κλάδο του Talent Acquisition. Ο Rohan υπήρξε επικεφαλής των προσλήψεων για μια βραβευμένη fin-tech εταιρεία και πρόσφατα συνεργάστηκε με ομάδες C-suite στις στρατηγικές ταλέντων τους για μια μεγάλη εταιρεία FTSE. Η παρουσίαση του Rohan, «Social Recruiting Trends in 2021», θα επικεντρωθεί σε τρεις συναρπαστικές και γρήγορες τάσεις πρόσληψης, ιδιαίτερα για τα κοινωνικά μέσα. Επίσης, θα αναλύσει τον κόσμο του μάρκετινγκ των προσλήψεων: τι είναι και πώς μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την εργοδοτική φήμη των εταιρειών και τις προσπάθειες πρόσληψης.

Julien Frank
Recruiter | Active Sourcer |Community Builder | CO-founder Munich Talent Brewery | Sourcing Summit Speaker
Ο Julien Frank είναι Recruiting & Sourcing Specialist στην b.telligent. Στη διάρκεια της καριέρας του επικεντρώθηκε στο πώς να βρει ελεύθερους επαγγελματίες εκτός των εσωτερικών βάσεων δεδομένων και έτσι άρχισε να γίνεται πολύ παθιασμένος με αυτό αλλά και με ό,τι σχετίζεται με τη συνεργασία με πιθανούς υποψηφίους. «How to apply Videos effectively in an Active Sourcing context» είναι ο τίτλος της παρουσίασής του και στη διάρκεια αυτής θα μοιραστεί τις εμπειρίες του και θα μιλήσει για το πώς να δημιουργήσετε υπέροχα βίντεο για να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά με πιθανούς υποψηφίους. Επιπλέον, θα σας δώσει μια επισκόπηση των εργαλείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανταλλαγή μηνυμάτων βίντεο και θα εμβαθύνει στα προσωπικά του «Dos and Don’ts».

Inbal Horesh
Founder και CEO, Gifthead – Global boutique talent-recruitment solutions agency

Nofar Shoshani
Founder, Executive & Global Sourcer, Finder HR
Η ισχύς εν τη ενώσει για τις συγκεκριμένες ομιλήτριες. Ενώνουν την εμπειρία τους σε μια κοινή παρουσίαση στην οποία θα μάθετε πώς να κερδίσετε «αστέρι Michelin» στο recruitment! Με την ανάδειξη και τη σύνδεση με την πολύ προσωπική, ατομική τους «υπερδύναμη» ή αυτό που ονομάζουν ως «μυστική σάλτσα» επιτυγχάνουν πολλά περισσότερα. Σας προτρέπουν να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με περισσότερα άτομα, να μειώσετε τον χρόνο εργασίας, να ολοκληρώσετε τον κύκλο της πρόσληψης και το πιο σημαντικό: να δημιουργείτε σταθερές μακροχρόνιες σχέσεις που αποδίδουν περαιτέρω επιτυχία. Στόχος τους είναι να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τη δική σας «μυστική σάλτσα recruitment.

Glenn Martin
Talent Acquisition Project Manager, Podcast Host of NMTJS και Co-Host of #WorkingLunch
O Glenn Martin είναι ένας ανεξάρτητος Talent Acquisition Project Manager, οικοδεσπότης στο επιτυχημένο Never Mind The Job Spec – Here’s the Podcast και πολύτιμος συνεργάτης στο #WorkingLunch videocast. Συνεργάζεται με start-ups και scale-ups εταιρείας Fintech και InsurTech. Πιστεύει ακράδαντα στην αξία και στον θετικό αντίκτυπο που έχουν τα ταλέντα και η σωστή διαδικασία recruitment τόσο στους ανθρώπους όσο και στις επιχειρήσεις.

Vanessa Raath
Head Cheerleader, The Talent Hunter
Η Vanessa Raath δεν είναι η τυπική cheerleader… Έχει όμως πολλά κοινά με τα άτομα που εμψυχώνουν τις ομάδες. Για την ακρίβεια, είναι η ιδιοκτήτρια και ως εκ τούτου η ψυχή της συμβουλευτικής εταιρείας The Talent Hunter. Σκοπός της είναι η εκπαίδευση των Recruiters ώστε να βρίσκουν τα καλύτερα ταλέντα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από τους ανταγωνιστές τους. Έχει εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό στελεχών σε συμβουλευτικές εταιρείες αλλά και οργανισμών σε ολόκληρη την Αφρική, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική. Η ανεύρεση των κατάλληλων υποψηφίων πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε ομάδας HR & Talent Acquisition για το 2021. Ο πόλεμος για το ταλέντο είναι πιο σκληρός από ποτέ, αλλά αν καταφέρετε να προσελκύσετε και να διατηρήσετε τους καλύτερους, τότε θα κερδίσετε στην παγκόσμια αρένα! Στην παρουσίασή της «How to Develop a Proactive Sourcing Mindset for 2021», θα μάθετε το πώς!

Neil Shorthouse
FGPI, FIH, Founder & Chief Executive, Shorthouse Hospitality
Ο Neil είναι κορυφαίος επαγγελματίας του HR και απασχολείται στον κλάδο Φιλοξενίας για πάνω από δύο δεκαετίες. Συνεργάζεται με κορυφαίες μάρκες πολυτελείας, όπως Disney Cruise Line, The World, Regent Seven Seas, Soneva, Six Senses, Anantara Hotels & Resorts και Cheval Blanc Randheli από την LVMH. Έχει επιβλέψει λανσαρίσματα παραθεριστικών θερέτρων στον Ινδικό Ωκεανό, αλλά και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. «Recruitment & Retention: A 360o process, that is constantly involving and revolving» τιτλοφορείται η παρουσίασή του, στην οποία θα μεταφέρει το απαύγασμα της εμπειρίας του τόσο με οργανισμούς όσο και με κράτη!

Dee Ann Turner
CEO, Dee Ann Turner & Associates, Συγγραφέας Best Seller
Επί 33 χρόνια, η Dee Ann ήταν μέλος της Chick-fil-A, μιας από τις μεγαλύτερες αμερικανικές αλυσίδες fast food. Πριν από τη συνταξιοδότησή της το 2018, υπήρξε Vice President, Talent και Vice President, Sustainability. Σήμερα, έχει τη δική της συμβουλευτική εταιρεία, την Dee Ann Turner & Associates, γράφει βιβλία και μιλάει σε περισσότερες από 50 εκδηλώσεις τον χρόνο. Επίσης, είναι η συγγραφέας του best seller, «It’s My Pleasure: The Impact of Extraordinary Talent and a Compelling Culture». Το τελευταίο της ευπώλητο βιβλίο με τίτλο «Bet on Talent: How to Create a Remarkable Culture and Win the Hearts of Customers» εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 και το επόμενο, το οποίο τιτλοφορείται «Crush Your Career: Ace the Interview, Land the Job and Launch Your Career» αναμένεται τον Μάρτιο του 2021. Στην παρουσίασή της με τίτλο «Win with Who», η Dee Ann χρησιμοποιεί τις εμπειρίες της επιλέγοντας χιλιάδες ανθρώπους και εξηγεί πώς να επιλέξετε χαρακτήρα, ικανότητα και χημεία αλλά και ποια είναι η διαφορά μεταξύ «πρόσληψης ανθρώπων» και «επιλογής ταλέντων». Η Dee Ann προσελκύει το κοινό της σε ένα συναρπαστικό στυλ αφήγησης και ταυτόχρονα διδάσκει σημαντικές έννοιες που μπορούν να εφαρμοστούν αμέσως

Angie Verros
CEO & Founder, Vaia Talent
Η Angie έχει διαδραματίσει στρατηγικό ρόλο στην απόκτηση ταλέντων σε παγκόσμιο επίπεδο, κάνει συχνά παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια και είναι παθιασμένη με τους ανθρώπους και την τεχνολογία. Χαρακτηρίζεται για την άψογη εργασιακή ηθική της και την αποδεδειγμένη επιτυχία της στην εξεύρεση, δέσμευση και πρόσληψη εξαιρετικών ταλέντων. Στην παρουσίασή της «Bandmates Wanted: A Little Fun Goes a Long Way» εξηγεί ότι με την εμφάνιση εργαλείων εξεύρεσης, ο εντοπισμός των κορυφαίων ταλέντων σήμερα είναι ευκολότερος από ποτέ. Το δύσκολο μέρος; Να τους κάνουμε να ανταποκριθούν. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό μήνυμα που θα απαντηθεί; Πολλοί από εμάς αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα. Θα μάθετε πώς να κάνετε τα ταλέντα να ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε!

Dov Zavadskis
Talent Sourcer, Speaker, Co-Host of the Sourcing Challenge Show
Ο Dov είναι αυτό που λέμε πολυσχιδής προσωπικότητα. Εκτός από την ενασχόλησή του με την εξεύρεση ταλαντούχων εργαζομένων, την παρουσία του ως ομιλητή σε διεθνή συνέδρια και συν-οικοδεσπότη στο Sourcing Challenge Show, είναι ιδρυτής ενός ανεξάρτητου μουσικού blog, το Indie Top 39, και μιας παγκόσμιας κοινότητας μουσικών The Power of Indie. Έγινε μέλος του sourcing το 2013. Από τότε εργάζεται σκληρά για να βρει ποικιλόμορφα ταλέντα για εταιρείες της λίστας Fortune 500 αλλά και startups. Ο Dov έχει εμπειρία ως σύμβουλος τόσο στους κόλπους ενός οργανισμού όσο και ως εξωτερικός συνεργάτης. Πρόσφατα, άρχισε να εκπαιδεύει όσους θέλουν να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους. Αποστολή του είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους και να τους κάνει περιζήτητους από εταιρείες για θέσεις εργασίας αλλά ταυτόχρονα να τους μάθει να αγκαλιάσουν τον αυθεντικό εαυτό τους! Η παρουσίασή του έχει τίτλο «The Power of Community: Rising Up From the Ashes».