Ρεκόρ προσλήψεων έχει καταγράψει η Data Communication ενδυναμώνοντας τη θέση της στην ελληνική αγορά Λογισμικού και συμβάλλοντας δυναμικά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον κλάδο της Πληροφορικής.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε στην πρόσληψη 46 νέων στελεχών, το διάστημα Ιούλιος-Δεκέμβριος 2017, σημειώνοντας ρεκόρ προσλήψεων στην ιστορία της, ενσωματώνοντας στελέχη με σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία και ενισχύοντας τους δύο κύριους τομείς δραστηριότητάς της: την ανάπτυξη ιδιοπαραγόμενου λογισμικού Επιχειρησιακής & Λογιστικής Διαχείρισης, καθώς και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας και την υλοποίηση έργων βασισμένων στις πλατφόρμες ERP, CRM, Document Management της Microsoft.

Η Αντιπρόεδρος και HR Director της εταιρείας, Ζωή Δουζένη, δήλωσε: «Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα νέα μας στελέχη στην οικογένεια της Data Communication. Έχοντας υλοποιήσει μέχρι σήμερα, με απόλυτη επιτυχία, περισσότερες από 40.000 εγκαταστάσεις, με πάνω από 200 έργα Microsoft Dynamics NAV & CRM, με νέα, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στο ενεργητικό μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενδυναμώνουμε την ομάδα μας όχι μόνο με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη αλλά και νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, ενάντια στους καιρούς και στο brain drain του κλάδου μας. Ξεπερνάμε πλέον τους 150 εργαζόμενους και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε! Είμαι σίγουρη πως με την ενεργή συμμετοχή όλων στο εταιρικό μας όραμα θα πετύχουμε μαζί ακόμη περισσότερα».