Καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου της Roche Ελλάς, για την Ελλάδα και την Κύπρο, ανέλαβε από την 1η Ιουνίου η Kavita Patel, διαδεχόμενη τον Ezat Azem, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Pharma Κορέας.

Η K. Patel έρχεται στη Roche Ελλάς με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη φαρμακευτική βιομηχανία και με 13 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις, στο μάρκετινγκ και στην πρόσβαση σε νέες θεραπευτικές επιλογές στις Η.Π.Α., ενώ είναι κάτοχος PharmD και MBA από το Πανεπιστήμιο Drake στις Η.Π.Α. και μέλος της Ομάδας Γυναικών Επαγγελματιών της Roche, αλλά και της διεθνούς Ένωσης Γυναικών Επιχειρηματιών Υγείας (Healthcare Businesswomen’s Association).

«Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι χώρες στρατηγικής σημασίας για τη Roche και η δέσμευση του οργανισμού μας – και η δική μου προσωπικά – είναι να προσπαθούμε διαρκώς να συμβάλλουμε στην προαγωγή της φροντίδας υγείας μέσω καινοτόμων λύσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όλων των ασθενών που λαμβάνουν τα φάρμακά μας» επισήμανε η K. Patel, η οποία αναμένεται να εγκατασταθεί στην Ελλάδα και να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά της μετά την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων νομικών διαδικασιών.