Η SAS κατέλαβε την 1η θέση στη λίστα των «Πολυεθνικών με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα στον Κόσμο» του Great Place to Work.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατέκτησε την 1η θέση με βάση τις επιδόσεις της σε θέματα εργασιακού περιβάλλοντος που εμπνέει τους εργαζόμενους, στο περιβάλλον ανοιχτής επικοινωνίας, στις γενναιόδωρες παροχές, αλλά και σε ότι αφορά το «ισοζύγιο» μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Ο CEO της εταιρείας, Jim Goodnight, δήλωσε σχετικά «Η συγκεκριμένη αναγνώριση έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειές μας για την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται τα γραφεία μας».

Από την πλευρά του ο Νίκος Πέππας, Γενικός Διευθυντής της SAS Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη κορυφαία διάκριση, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη που κατέκτησε το τοπικό γραφείο στη χώρα μας, επιβραβεύουν την τεράστια δέσμευση της εταιρείας απέναντι στο σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της, που δεν είναι άλλο από το ανθρώπινο κεφάλαιο».