Οι σπουδαιότεροι CEOs ανά τον κόσμο έχουν επηρεαστεί από το έργο του και πίστεψαν στο όραμά του για μια επανάσταση στη σύγχρονη δομή των επιχειρήσεων.

Χαρακτηρίζεται ως ο απόλυτος διανοητής του σύγχρονου management, που κατόρθωσε να αλλάξει την παγκόσμια οργανωσιακή γλώσσα και πρακτική. Σήμερα, θέτει εκ νέου την επιχειρηματική ατζέντα του 21ου αιώνα και μοιράζεται τις σκέψεις του για το Management Innovation με το ελληνικό κοινό.

Την 1η Δεκεμβρίου ο Gary Hamel θα βρίσκεται στην Αθήνα, σε μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση.

Στην 4,5 ωρών παρουσίασή του ο G. Hamel θα εστιάστε στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος, όπου η καινοτομία αποτελεί καθημερινό στόχο κάθε εργαζόμενου, σε κάθε οργανισμό. Αξιοποιώντας την 20ετή ανατρεπτική του έρευνα, και την εμπειρία του σε μερικές από τις πλέον σημαντικές επιχειρήσεις στον κόσμο, ο G. Hamel ανοίγει το δρόμο προς την απελευθέρωση της καινοτομικής δραστηριότητας κάθε εργαζόμενου και την καθιέρωση στρατηγικών που θα αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Σε έναν κόσμο όπου η καινοτομία καθίσταται μονόδρομος για την αντιμετώπιση ανταγωνιστών «χαμηλού κόστους», παντοδύναμων πελατών και συνεχώς μεταβαλλόμενων αγορών, ο «επαναστάτης της διοικητικής οργάνωσης» προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να πολλαπλασιάσουν την απόδοση της επένδυσης στην καινοτομία, εδραιώνοντας συστήματα διοίκησης που θα επικεντρώνουν την προσοχή των εργαζομένων σε αυτή. Ταυτόχρονα, θα προτείνει χρήσιμες λύσεις για τη διαχείριση των τριβών που σε καθημερινή βάση προκύπτουν μεταξύ καινοτομίας και επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας.

Η εκδήλωση “Gary Hamel on The Future of Management” θα δώσει απαντήσεις σε μερικά από τα πιο κρίσιμα ερωτήματα των ημερών, υπογραμμίζοντας την ανάγκη αλλαγής για την προσαρμογή σε ένα επιχειρησιακό περιβάλλον που πιέζεται και αλλάζει ταχύτατα και την απόκτηση του απόλυτου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.peoplemanagement.gr ή επικοινωνήστε με την Ειρήνη Φαφούτη (τηλ. 2106617777 εσωτ. 229, [email protected]).