Με τη συμμετοχή 160 και πλέον μελών, συνεργατών και φίλων ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, η καλοκαιρινή εκδήλωση του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος, στο Ploes στο Παλαιό Φάληρο.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί τις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε, να ανταλλάξουν ιδέες και να απολαύσουν μια όμορφη βραδιά, με δροσερά ποτά και εκλεκτά εδέσματα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Σωτήρης Σταματίου, Πρόεδρος του ΣΔΑΔΕ, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε αρχικά στην πρωτοβουλία AdvantAge και στην εθελοντική συμμετοχή στελεχών του Συνδέσμου σε αυτή, ευχαριστώντας τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το φετινό Συνέδριο του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και θα επικεντρωθεί στο Humanized ΑΙ. Αφού ο Σ. Σταματίου αναφέρθηκε ακολούθως στην ιστορία του ΣΔΑΔΕ, προβλήθηκε ένα ειδικό βίντεο, το οποίο πραγματοποιούσε μία αναδρομή στα λογότυπα του Συνδέσμου, ούτως ώστε η βραδιά να οδηγηθεί στην κορύφωσή της.

Η έκπληξη που είχε προαναγγελθεί ήταν η αποκάλυψη της νέας εικαστικής ταυτότητας του ΣΔΑΔΕ, με το καινούργιο πολύχρωμο λογότυπο να κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ είχαν δημιουργηθεί και τα απαραίτητα props για τις σχετικές φωτογραφίες. Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο, Πέμπτη 11 Ιουλίου, στις 20:00, όταν θα διεξαχθεί το καλοκαιρινό πάρτι του Συνδέσμου για τη Θεσσαλονίκη.