Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου, η εκλογή του νέου Δ.Σ του ΣΔΑΔΕ. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Σωτήρης Σταματίου, προέβη σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων και εξέφρασε την ικανοποίησή του, θέτοντας και τους στόχους της επόμενης μέρας. Ο ίδιος μάλιστα, αποκάλυψε πως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θέτει υποψηφιότητα. Μετά και από τις ομιλίες όλων των υποψηφίων, οι οποίοι τόνισαν τη σημασία του ΣΔΑΔΕ και την αναγκαιότητα για ενεργή συμμετοχή των μελών του, ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του ΣΔΑΔΕ.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Σωτήρης Σταματίου, Group HR Director του Ιδρύματος Ωνάση και πρόεδρος του Συνδέσμου από το 2016, και ακολούθησαν η Μαρία Κολοκυθά, HR Manager Intersport Greece and Cyprus, HR Manager Trade Statys Greece and Cyprus και μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος του ΣΔΑΔΕ, ο Δημήτρης Ρουμελιώτης, HR Manager South Eastern Europe, Timac Agro International, η Ειρήνη Κουφάκη, Country HR Head Siemens, η Δήμητρα Καρακώστα, Vice President People & Culture στην PeopleCert και μέχρι πρότινος Γενική Γραμματέας του ΣΔΑΔΕ, η Λένα Ράικου, HR Development Manager, Heracles Group, a member of Holcim και η Βασιλική Παπακωστοπούλου, Senior HR Manager, Εθνική Τράπεζα, ενώ αναπληρωματικό μέλος αναδείχθηκε η Μαρία Μπαχτσεβάνη, Group HR Coordinator, Entersoft.

Παράρτημα Βορείου Ελλάδος και Ελεγκτική Επιτροπή
Αναφορικά με το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος, πρώτη σε ψήφους αναδείχθηκε η Βίλλυ Νούλη, HR Manager, Αραμπατζής Ελληνική Ζύμη, και ακολούθησαν οι Νίκος Μπίρης, Senior Human Resources Business Partner, Hellas Gold και Σοφία Δαβιδοπούλου, Senior Associate, Learning & Development, Apifon. Τέλος, όσον αφορά στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Μαρία – Όλγα Καλογεροπούλου, Head of HR στην Toyota Hellas και Γιώργος Μαγκλάρας, Plant HR Manager στην Corinth Pipeworks. Σημειώνεται πως μετά το πέρας των εκλογών πραγματοποιήθηκε η θερινή εκδήλωση του ΣΔΑΔΕ, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η σύνθεση του νέου ΔΣ.