Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο "Advanced Sales Skills in Turbulent Markets" της Attitude που πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Vouliagmeni Suites με εισηγητή τον Γιάννη Σηφάκη.

Στο σεμινάριο, που ανήκει στην ομάδα σεμιναρίων “Off City Seminars” της Attitude με στόχο την εκπαίδευση των στελεχών των επιχειρήσεων με την εφαρμογή Case Studies & Simulation Business Models μακριά από το χώρο εργασίας, στελέχη από διάφορες εταιρείες εκπαιδεύτηκαν στις σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων για δύσκολους καιρούς.

Επίσης, ολοκληρώθηκε και το σεμινάριο “Train the Trainer” που πραγματοποιήθηκε στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο “The Athenian Callirhoe” Exclusive Hotel με εισηγήτρια την Χάτζη Σκευοφύλακα. Η εκπαίδευση στο σεμινάριο αυτό που ανήκει στην ομάδα σεμιναρίων “City Seminars” της Attitude, εστιάστηκε στις τεχνικές ορθοφωνίας, μεταδοτικότητας και αντιμετώπισης δύσκολων ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες καθώς και στο πώς χειριζόμαστε δύσκολα ερωτήματα.

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί στις 30 & 31 Οκτωβρίου 2009. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Attitude στα τηλέφωνα 210-3607380-1.