Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College διοργανώνει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010, στις 18:30 σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Γνώσης σε Επιχειρήσεις & Οργανισμούς - Η έννοια, η ανάγκη, η πρακτική», με εισηγητή τον Πάνο Αλεξόπουλο - Μηχανικό και Σύμβουλο Τεχνολογιών Γνώσης, IMC Technologies Α.Ε.

Το σεμινάριο στοχεύει στο να παρουσιάσει την έννοια της γνώσης όπως αυτή νοείται και γίνεται αντικείμενο διαχείρισης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς και να τονίσει τη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για εφαρμογή πρακτικών διαχείρισης γνώσης για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε.

Επιπλέον, ο Π. Αλεξόπουλος θα τονίσει τις διαφορετικές διαστάσεις που αφορά η διαχείριση γνώσης (τεχνολογία, άνθρωποι, οργανισμοί) και θα περιγράψει τρόπους, μεθόδους και εργαλεία μέσω των οποίων η διαχείριση γνώσης μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες. Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής: 210-8899600, [email protected]. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.