Ένα σπουδαίο σεμινάριο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων διαπραγμάτευσης πραγματοποιείται την Πέμπτη 7 Μαΐου στην Αθήνα, από το διασημότερο στον κόσμο Διαπραγματευτή και Εκπαιδευτή διαπραγματευτικής στρατηγικής και τεχνικών διαπραγμάτευσης, William Ury.

Στο Negotiation Masterclass με τίτλο “William Ury on Advanced Negotiation Skills”, ο W. Ury διδάσκει κάθε επαγγελματία από κάθε κλάδο τεχνικές για την επίτευξη νικηφόρων διαπραγματεύσεων μέσα από απτά, χρήσιμα και εφαρμόσιμα παραδείγματα για το χτίσιμο της διαπραγματευτικής δύναμης. Συγκεκριμένα, μέσα από 4 ειδικές θεματικές ενότητες συνολικής διάρκειας 6 ωρών, ο W. Ury θα μοιραστεί μαζί σας όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ολοκληρώνετε νικηφόρες διαπραγματεύσεις και να χτίζετε δυνατές σχέσεις, αλλά και να λέτε «όχι» χωρίς να ζημιώνετε, να πείθετε αυτούς που δε θέλουν να διαπραγματευθούν και να εντοπίζετε αυτό που πραγματικά θέλει η άλλη πλευρά.

Ο William Ury ίδρυσε το “Program on Negotiation” και τώρα διευθύνει το “Global Negotiation Project” στο Πανεπιστήμιο του Harvard. Επίσης, διδάσκει το “Program on Negotiation” στο Harvard Law School. Είναι συγγραφέας του βιβλίου “The Power of a Positive No: How to say No & still get to Yes” (2007) και του best-seller “Getting to Yes: Negotiating agreement without giving in”, το οποίο έχει μεταφραστεί σε 20 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο Dr Ury έχει γράψει επίσης το βραβευμένο “Getting Past No: Negotiating with difficult people”.

Τα τελευταία 30 χρόνια ο Ury έχει υπηρετήσει σε ρόλους Διαπραγματευτή σε ποικίλες συγκρούσεις, μεταξύ των οποίων συνενώσεις επιχειρήσεων, εργατικές απεργίες, εθνικές συρράξεις στη Μέση Ανατολή, τα Βαλκάνια και σε εδάφη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Μαζί με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Jimmy Carter, ίδρυσε το ‘International Negotiation Network’, ένα μη-κυβερνητικό οργανισμό που τη δεκαετία 1980-1990 βοήθησε τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και ΕΣΣΔ να δημιουργήσουν κέντρα πυρηνικών κρίσεων, για την αποτροπή ενός κατά λάθος πολέμου. Πιο πρόσφατα, ο Dr Ury είχε αναλάβει διαπραγματευτικούς ρόλους για να τερματιστεί μια εμφύλια σύρραξη στην Ινδονησία και να αποφευχθεί μια άλλη στη Βενεζουέλα, επί προεδρίας Hugo Chavez.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την BOUSSIAS. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ury-masterclass.gr.