Σεμινάριο με θέμα τα κατεψυγμένα προϊόντα στον τουριστικό κλάδο και τίτλο «Ορθές πρακτικές και στρατηγικές επιλογής για ξενοδοχεία» διοργάνωσε, στις 24 Ιανουαρίου, η Ioniki με το ΙΕΚ Δέλτα 360 της Αθήνας.
Στους σπουδαστές δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούν για ζητήματα σχετικά με την ασφάλεια, την ποιότητα και τις στρατηγικές επιλογής κατεψυγμένων προϊόντων, καθώς και να κατανοήσουν τις προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζει η εφοδιαστική αλυσίδα στον τουριστικό τομέα.
Επιπλέον, επιχειρήθηκε να αναδειχθεί η σημασία της βιωσιμότητας και της παροχής υψηλής γευστικής εμπειρίας στους επισκέπτες ξενοδοχείων.