Η ιδέα του «Καλύτερα Γίνεται» γεννήθηκε από την ανάγκη της Νάνσυ Μαλλέρου και της ομάδας της να απαντήσει στη γενικευμένη κρίση που οδήγησε πολλούς ανθρώπους να βιώνουν συνθήκες που άλλαξαν δραστικά τη ζωή τους.

Έτσι, μέσα από τη θεωρία, τις ασκήσεις και τα εργαλεία του Life Coaching δημιουργήθηκε η συνθήκη ώστε οι συμμετέχοντες να ενθαρρύνονται για να κινητοποιηθούν ώστε να πραγματοποιήσουν αλλαγές που θα τους βελτιώσουν τη ζωή. Φέτος, για 5η φορά, η ομάδα της Life Clinic Group έχει σχεδιάσει επιστημονικά ένα ακόμα τετράωρο Life Coaching πρόγραμμα το οποίο, με οδηγό τη Νάνσυ Μαλλέρου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου, 10.00 – 14.00, στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει: NLP -Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό με την Έλντα Γεωργαρά – NLP Master Coach, Διαλογισμό με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, δάσκαλο yoga & Διαλογισμού, Office Pilates με τον Πέτρο Κουρουπάκη, πρώην χορευτή της Λυρικής Σκηνής και Body Specialist, και το Success Story που θα μοιραστεί με το κοινό η Φαίη Μπέη, δημοσιογράφος και ιδρύτρια του fayscontrol.gr. Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν λάβει τα ερεθίσματα, την ενδυνάμωση και την παρακίνηση που θα τους κάνει να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με αποφασιστικότητα. Στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν όλοι ανεξαιρέτως. Δήλωση συμμετοχής: www.lifeclinicgroup.com.