Η Συστήματα SUNLIGHT, διακρίθηκε με βραβείο στην κατηγορία «Επιλογή και Διακράτηση Ανθρωπίνου Δυναμικού», στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG».

H νέα διάκριση της SUNLIGHT, αφορά στην υλοποίηση ενός πρότυπου προγράμματος στελέχωσης που εξασφάλισε την επιτυχημένη επιλογή, πρόσληψη και ενσωμάτωση 50 νέων συναδέλφων σε διάστημα ενός μόλις μηνός, με στόχο την ανταπόκριση της παραγωγής βιομηχανικών μπαταριών στην αυξημένη ζήτηση που δημιούργησε η έντονη εξωστρεφής πορεία της εταιρείας. Το βραβείο παρέλαβε ο HR Director της SUNLIGHT και της SUNLIGHT Recycling, Δρ. Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.

Ο ίδιος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το συγκεκριμένο έργο, ενώ παράλληλα δήλωσε:« Η διάκριση μας δεν αφορά μόνο σε ένα επιτυχές πρόγραμμα στελέχωσης, αλλά παράλληλα επισφραγίζει την προσφορά της εταιρείας στην Ελληνική κοινωνία και την ενίσχυση της εγχώριας αγοράς εργασίας, κυρίως σε περιοχές όπως η Θράκη, που χαρακτηρίζονται από έντονη αποβιομηχανοποίηση και υψηλά ποσοστά ανεργίας».