Η πολυεθνική εταιρεία υπηρεσιών διαχείρισης πελατών Sitel εγκαινίασε το MAXhub της Αθήνας, το οποίο είναι το πρώτο της Sitel στην Ευρώπη, και ένα από τα πρώτα στον κόσμο, ενώ αποτελεί μία επένδυση ύψους 6 εκατ. ευρώ. Το ξεκίνημά του είχε προγραμματιστεί για το 2020, ωστόσο υπήρξε καθυστέρηση λόγω της πανδημίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σχεδιασμός του άλλαξε ριζικά μετά τα νέα δεδομένα που επέφερε η πανδημία στο εργασιακό περιβάλλον, με την άνοδο της τηλεργασίας, οδηγώντας σε ένα διαφορετικό μοντέλο, καθώς οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν στο πώς θα ήθελαν να είναι ο εργασιακός τους χώρος όταν θα επέστρεφαν. Έτσι, πλέον στο MAXhub μεταξύ των άλλων υπάρχει χώρος απασχόλησης και φύλαξης παιδιών προσχολικής ηλικίας, γυμναστήριο με personal trainer, χώρος για γιόγκα κ.α.

Η Sitel ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2021, απασχολεί σήμερα περίπου 700 εργαζόμενους, από τους οποίους οι περισσότεροι διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη της Ελλάδα. Στην Αθήνα εργάζονται οι 300 και περίπου το 35% αυτών προσέρχονται στις εγκαταστάσεις στο Athens Capital. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καβακλιλής, Business Unit Director της Sitel Greece, στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2023 ο αριθμός των εργαζομένων να υπερδιπλασιαστεί και να φτάσει τους 1.500.