Την υιοθέτηση μιας Work from Anywhere πολιτικής υιοθέτησε και επίσημα η Socialab, παρέχοντας τη δυνατότητα στους εργαζομένους της να εργαστούν όχι μόνο από το σπίτι τους, αλλά πραγματικά από οπουδήποτε επιθυμούν. Ειδικότερα, όπως επισημαίνει στο Workforce ο Γιάννης Αρμπής, CEO της εταιρείας, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που απλώς επισημοποίησε μια ήδη υπάρχουσα πρακτική που εφαρμοζόταν.

«Βασικός στόχος αποτελεί το Worklife Balance των εργαζομένων, αλλά και η διατήρησή τους, μέσα από τη δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, ενώ σημείο κλειδί στην υλοποίηση του Work From Anywhere είναι η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ των συναδέλφων» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Αρμπής. Επιπλέον, ο κ. Αρμπής υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη πολιτική αναμένεται να καθιερωθεί, καθώς «σημασία έχει το αποτέλεσμα της εργασίας κάποιου και όχι απαραίτητα το μέρος από το οποίο θα εργάζεται».

Βέβαια, η εν λόγω πολιτική έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς παροχών που προσφέρει η εταιρεία στους ανθρώπους της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Χριστίνα Μπούσουλα, HR Executive της Socialab, η εταιρεία παρέχει στους ανθρώπους της ιδιωτική ασφάλιση υγείας, εσωτερικές εκπαιδεύσεις, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής στο Professional Diploma in Digital Marketing, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της εταιρείας με το Alba.

Επιπλέον, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την προσέλκυση υποψηφίων, η ίδια τόνισε πως υπάρχουν υποψήφιοι στην αγορά, ωστόσο, λόγω και της φύσης του κλάδου, απαιτείται επιβεβαίωση των skills των υποψηφίων. Επισημαίνεται, τέλος, ότι η εταιρεία βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της, το οποίο προ κορωνοϊού αριθμούσε 40 εργαζόμενους, ενώ πλέον το προσωπικό της είναι 70 άτομα.