Την επιτυχημένη εφαρμογή του μοντέλου 4ήμερης εργασίας για δεύτερη συνεχή χρονιά ανακοίνωσε η Softy, καταγράφοντας «εντυπωσιακά αποτελέσματα που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αξία αυτής της πρωτοβουλίας».

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία, το εν λόγω μοντέλο συμβάλλει στην ευτυχία και στην ικανοποίηση των εργαζομένων, καθώς η επέκταση του Σαββατοκύριακου κάθε εβδομάδα, ενισχύει το εργασιακό κλίμα και τo κίνητρό των εργαζομένων. «Η ομάδα επιστρέφει στη δουλειά αναζωογονημένη και γεμάτη ενέργεια, έτοιμη να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις με ενθουσιασμό. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν τις ίδιες παροχές και προνόμια, χωρίς κάποια μείωση στις οικονομικές απολαβές τους» σημειώνει η εταιρεία.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τα περσινά αποτελέσματα, οι ώρες εργασίας μειώθηκαν από 40 σε 28 ανά εβδομάδα για κάθε εργαζόμενο, προσφέροντας έτσι 10 επιπλέον ημέρες ξεκούρασης. Ωστόσο, η μείωση του χρόνου εργασίας δεν επηρέασε αρνητικά την παραγωγικότητα της εταιρείας, η οποία κατάφερε να κλείσει δύο σημαντικές συμφωνίες με νέους συνεργάτες, ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματική της ανάπτυξη και επιτυχία, αλλά και να βραβευτεί 8 φορές στα ετήσια βραβεία E-volution και Peak Awards.

«Η Softly συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο του Digital Marketing & Software, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή της να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους συνεργάτες της και να δημιουργήσει ένα θετικό περιβάλλον εργασίας για την ομάδα της» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.