Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πρόσφατες εκδηλώσεις παρουσίασης των προγραμμάτων της iCon στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Τα προγράμματα υλοποιούνται στην Ελλάδα από το 1997 και προσφέρονται σε μορφή ευέλικτης και εξ αποστάσεως μάθησης, ώστε να δίνεται η δυνατότητα επιτυχούς συμμετοχής σε άτομα που κατοικούν ή/και εργάζονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος. Τα Κρατικά και Κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια του Leicester και του Heriot Watt του Εδιμβούργου προσφέρουν στην Ελλάδα μία σειρά προγραμμάτων όλων των επιπέδων. Τα προγράμματα ξεκινούν τουλάχιστον τέσσερις φορές ανά έτος και οι επόμενες ενάρξεις είναι τον Μάρτιο και τον Μάιο.

Η iCon προσφέρει προγράμματα στους τομείς της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων, της εργασιακής ψυχολογίας, της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού, του real estate, των χρηματοικονομικών, της διαχείρισης έργου (project management), της διαχείρισης κρίσεων κλπ. Πέραν αυτών προσφέρει σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στους πιό κλασικούς, αλλά πάντα απαραίτητους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, του μάρκετινγκ, των λογιστικών κλπ..
Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τις νεότερες εξελίξεις ως προς την αναγνώριση των τίτλων σπουδών στη χώρα μας το ΔΟΑΤΑΠ αναγνωρίζει μόνο τα προγράμματα στα οποία ο σπουδαστής είναι εξ αποστάσεως σπουδαστής Πανεπιστημίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης