Το Start Project, το πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων που υλοποιείται στην οικία Λέλας Καραγιάννη του Δήμου Αθηναίων ξεκινά τον Σεπτέμβριο 2019 ένα νέο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό κύκλο εκμάθησης προγραμματισμού (Start School of Code), με την υποστήριξη της Microsoft και ελληνικού φιλανθρωπικού ιδρύματος.

Το Start School of Code είναι ένα δομημένο πρόγραμμα διάρκειας τριών μηνών, το οποίο θα προσφέρει στους συμμετέχοντες γνώσεις Front-End Development και διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Στo πλαίσιo ενός δεύτερου κύκλου, ο οποίος θα ανοίξει εντός των επόμενων τριών μηνών, θα δοθεί η ευκαιρία και σε νέους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν το αντίστοιχο πρόγραμμα για Back-End Development.

Ολοκληρώνοντας και τους δύο εκπαιδευτικούς κύκλους, οι απόφοιτοι του προγράμματος θα μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας για Full Stack Developers, αναλαμβάνοντας projects σχεδόν σε όλο το φάσμα του προγραμματισμού για το Web. Οι αιτήσεις συμμετοχής για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα Start School of Code είναι διαθέσιμες έως τις 9 Σεπτεμβρίου του 2019.