Στην Ελλάδα θα βρεθεί στις 28 Ιουνίου ο Jeremy Schwartz, εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της παγκόσμιας σκηνής του Sustainability σύμφωνα με το Forbes, προκειμένου να συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής στο 4o Athens ESG Forum.

H ομιλία του με τίτλο «Turning Sustainability into Competitive Advantage» εστιάζει στη βιωσιμότητα ως μια νέα κινητήρια δύναμη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και κερδοφορίας για τις επιχειρήσεις, τις οποίες ο ομιλητής προσκαλεί να οραματίζονται πέρα από τις κανονιστικές υποχρεώσεις για έλεγχο και υποβολή εκθέσεων.

Έτσι, ο J. Schwartz θα μοιραστεί με το κοινό τρεις σημαντικές πτυχές για την παράλληλη ανάπτυξη της κερδοφορίας και της βιωσιμότητας, αναλύοντας τα δεδομένα της Kantar για την καταναλωτική συμπεριφορά και την ελαστικότητα ζήτησης, καθώς και τη σημασία της αντιστοίχισης τιμών και της zero-based κοστολόγησης.

Το 4o Athens ESG Forum διεξάγεται από την Boussias με την επιστημονική συνεργασία του CSR Hellas και με την τιμητική υποστήριξη των ΕΕΔΕΓΕ, Ελληνική Ένωση Τραπεζών, Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, ΕΣΕΕ, Ινστιτούτο κατά της Απάτης, ΣΕΒ και ΣΕΚΑΣΕ. Ισχύει super early bird με σημαντική έκπτωση στην αγορά εισιτηρίων μέχρι τις 26 Απριλίου. Πληροφορίες συμμετοχής: https://www.athens-esg-forum.gr/.