Η P&G διοργάνωσε στην Ελλάδα το 28ο ΙΤ Business Challenge (ITBC). Ειδικότερα, 24 νέοι από πανεπιστήμια της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Τουρκίας και της Αιγύπτου, φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα και έζησαν μια μοναδική εμπειρία αντιμετωπίζοντας προκλήσεις σε IT case studies, με την καθοδήγηση και την εκπαιδευτική επιμέλεια 11 στελεχών της P&G Ευρώπης, με ειδικότητα στον τομέα της τεχνολογίας. Ανάμεσα στους τελικούς επιτυχόντες ήταν και δυο Έλληνες.

Η Ιωάννα, φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, δήλωσε σχετικά: «Έμαθα πώς να λειτουργώ μέσα σε μια ομάδα από διαφορετικές εθνικότητες, πώς να συνεργάζομαι και πώς να καταλήγουμε όλοι μαζί σε ένα συνολικό αποτέλεσμα. Το ITBC μας έδειξε πώς η πληροφορική συνδέει αρμονικά την επιχειρηματικότητα, την οικονομική θεωρία και την τεχνολογία και αυτό, εμάς τους φοιτητές ΙΤ, μας συναρπάζει».

Από την πλευρά της, η Μαρία Βαρελά, Διευθύντρια Συστημάτων Πληροφορικής P&G Ελλάδος, επεσήμανε: «Μέσα από πρωτοβουλίες όπως το ITBC, όλοι εμείς στην P&G έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα στους νέους, ηγέτες της γενιάς τους στον τομέα του ΙΤ, να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις σε πραγματικές προκλήσεις του κλάδου μας, αλλά ταυτόχρονα να μάθουμε κι εμείς τις ανησυχίες και τις προσδοκίες της γενιάς των millennials που ήδη ξεχωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο».