Η KPMG φέτος απέσπασε τη διάκριση «Προμηθευτής της Χρονιάς» από την Microsoft στα ετήσια βραβεία Microsoft Supplier Prestige Awards, ως αναγνώριση της δέσμευσης των εταιρειών της KPMG για επιτάχυνση της καινοτομίας και ενίσχυση της εμπειρίας των εργαζομένων μέσω της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Σύμφωνα με την εταιρεία, το βραβείο «Προμηθευτής της Χρονιάς», «έρχεται ως επιβεβαίωση της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της KPMG και της Microsoft, για την ενίσχυση των λειτουργιών της ίδιας της Microsoft, αλλά και των σημαντικών βημάτων που έχουν κάνει οι εταιρείες της KPMG στην κατεύθυνση της αριστείας των συμβουλευτικών και φορολογικών υπηρεσιών, θέτοντας ψηλά τον πήχη για τους υπόλοιπους παγκόσμιους πελάτες στον κλάδο».

Ως προτιμώμενος προμηθευτής της Microsoft εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, η KPMG και οι ομάδες της έχουν συνεργαστεί με τη Microsoft σε τομείς όπως, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, βάσεις δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και σε λύσεις Cloud και βιωσιμότητας σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως η φορολογική και η οικονομική λειτουργία, η διαχείριση κινδύνων, τα νομικά τμήματα και τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η KPMG έχει επίσης ενσωματώσει στη συνεργασία της με τη Microsoft το δικό της Trusted AI Framework, που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της δέσμευσής της για εφαρμογή ηθικών και υπεύθυνων πρακτικών Τεχνητής Νοημοσύνης. Τέλος, η KPMG αναγνωρίστηκε επίσης για τη δέσμευση και τη συνεισφορά της στην κοινότητα ως φιναλίστ στην κατηγορία “Showstopper of the Year: Commitment to Community”.