Σύμφωνα με έρευνα του CareerBuilder, σχεδόν οι μισοί επαγγελματίες του recruiting δηλώνουν ότι δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις θέσεις που χρειάζονται εξαιτίας της έλλειψης ειδικευμένου ταλέντου.

Ταυτόχρονα, η προσέλκυση και στρατολόγηση εργαζομένων είναι σήμερα πολύ διαφορετική και περισσότερο candidate-oriented. Οι επαγγελματίες του κλάδου καλούνται να αναπτύξουν στρατηγικές και πρακτικές recruiting, οι οποίες θα ενσωματώνουν όλες τις τελευταίες τάσεις προκειμένου να επιβιώσουν στον περιβόητο «πόλεμο του ταλέντου». Ποιες είναι όμως αυτές οι τάσεις; Και το πιο σημαντικό, με ποιον τρόπο μπορούν να αξιοποιηθούν αυτές οι τάσεις και εξελίξεις προκειμένου μία εταιρεία να είναι σε θέση να εντοπίζει, προσελκύει και να προσλαμβάνει τα κατάλληλα ταλέντα;

Τις απαντήσεις θα δώσει το δεύτερο Recruiment Conference, που διοργανώνει το περιοδικό HR Professional και η BOUSSIAS, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza. Με στόχο να ενημερώσει και να εμπνεύσει τους επαγγελματίες του χώρου, το συνέδριο, μέσα από παρουσιάσεις διεθνών και ελλήνων experts και practitioners, θα εστιάσει σε θέματα όπως πώς επηρεάζουν οι παγκόσμιες τάσεις το recruitment, η σημασία της εμπειρίας του υποψηφίου, το recruitment marketing, το employer’s branding, το social recruiting κ.ά.
Περισσότερες πληροφορίες: www.recruitmentconference.gr