Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης βραβεύει για δέκατη χρονιά τις πιο υπεύθυνες ελληνικές εταιρείες σύμφωνα µε τον Εθνικό δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index, ενώ για τέταρτη χρονιά δίνει και τη διάκριση CRI Pass.

Η παρουσίαση των νικητών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7:00μμ στο Radisson Blu Park Hotel. Οι εταιρείες που βραβεύονται στον διαγωνισμό περνούν την απαιτητική αξιολόγηση του Δείκτη, η οποία βασίζεται στα διεθνή αυστηρά κριτήρια του Business in the Community και εξετάζει το βαθμό στον οποίο η εταιρεία έχει εντάξει υπεύθυνες πρακτικές στη λειτουργία της.

Η φετινή απονομή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το Ινστιτούτο συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι ο Δείκτης δεν εξετάζει συγκεκριμένες δράσεις αλλά τη συνολική στρατηγική της εταιρείας σχετικά με το περιβάλλον, την κοινωνία, τους εργαζόμενους και την αγορά. Στην επίσημη τελετή βράβευσης θα παρευρεθούν περισσότεροι από 130 εκπρόσωποι από την ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.