Παρούσα θα είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Youth Empowered στις Ημέρες Καριέρας, που διοργανώνει το kariera.gr, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 12 και 13 Οκτωβρίου, με περισσότερα από 40 στελέχη και μέντορες.

Στο κεντρικό περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στελέχη της διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και εκπροσώπους της μεγαλύτερης ομάδας πωλήσεων του κλάδου και να συζητήσουν ευκαιρίες εξέλιξης και προοπτικές απασχόλησης στην ομάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Για πρώτη φορά φέτος, θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος συμβουλευτικής καριέρας, όπου στελέχη θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες και θα τους παρέχουν συμβουλές για μια συνέντευξη εργασίας αλλά και για τη δημιουργία του βιογραφικού.

Ταυτόχρονα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο διαδραστικό hub στo κτίριο του Innovathens θα βρίσκεται το πρόγραμμα Youth Empowered, ενημερώνοντας για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, παρέχοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα για συμμετοχή σε προσομοιώσεις συνεντεύξεων εργασίας και gamified assessment tests, την παρακολούθηση master classes από υψηλόβαθμα στελέχη και δωρεάν επαγγελματική προσωπική φωτογραφία.