Στο 2ο Σεμινάριο Ηγεσίας της SARGIA Partners, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας «Your VISION Quest».

Η SARGIA Partners σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών ALTERNATIVE Research Solutions διεξήγαγαν την έρευνα αυτή με στόχο την ανίχνευση της σημασίας και των χαρακτηριστικών του προσωπικού και εταιρικού οράματος στη σημερινή εποχή. Η έρευνα διενεργήθηκε τον Ιούλιο και το ερωτηματολόγιο συμπληρώθηκε online. Συμμετείχαν συνολικά 200 στελέχη επιχειρήσεων, από διάφορα επίπεδα διοίκησης και διαφορετικούς τομείς οικονομικής δραστηριότητας, με στόχο να εξαχθούν ορθότερα και πληρέστερα συμπεράσματα.

Αποκλειστικός ομιλητής του φετινού Σεμιναρίου θα είναι ο παγκοσμίου φήμης Global Executive Coach και ιδρυτής του Center for Advanced Coaching (CAC), Hendre Coetzee. Πρόκειται για ένα βιωματικό workshop διάρκειας 8 ωρών μέσα από το οποίο ο H. Coetzee θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη του προσωπικού τους «χάρτη» στο σχεδιασμό του οράματός τους και στην επίτευξη των στόχων τους σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.