Αξιοποιώντας τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και την υψηλή ενέργεια για προσφορά των ανθρώπων της, η Stoiximan εγκαινιάζει την ομάδα εθελοντισμού The Gaimers, που «κάνει παιχνίδι για καλό σκοπό».

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι συμμετέχουν τόσο σε ενέργειες για την κοινωνία και το περιβάλλον, όσο και στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευσή τους για θέματα ΕΚΕ και τη δημιουργία δικών τους προτάσεων και δράσεων, ώστε να ενταχθούν ενεργά στη στρατηγική ΕΚΕ της Stoiximan. Αναλυτικότερα, η πρώτη δράση για τους The Gaimers by Stoiximan ξεκίνησε από την ευαισθητοποίηση, την εκπαίδευση και τη στρατηγική.

Έτσι, σε συνεργασία με το Higgs, τον πρώτο incubator/accelerator για μη κυβερνητικές οργανώσεις στην Ευρώπη, 27 Gaimers συμμετείχαν σε ένα Angel Seminar, που στόχο είχε να φέρει κοντά εταιρείες και οργανισμούς, καταλήγοντας στον σχεδιασμό δράσεων με κοινωνικό σκοπό. Επόμενος σταθμός ήταν ο οικισμός του Νέου Πόντου στην περιοχή του Νέου Βουτζά, για τη φύτευση 500 δέντρων στην πρώτη εταιρική ενέργεια αναδάσωσης της we4all.