Η Krowncruch, διεθνής οργανισμός παροχής in-class & video-on-demand courses, με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing, προχωρά σε συνεργασία με την Adecco, η οποία αφορά στην εύρεση junior, αλλά και senior στελεχών στο marketing & digital marketing, που περιλαμβάνει τρεις δράσεις.

H Adecco θα διεξάγει επαναλαμβανόμενες συνεντεύξεις σε συμμετέχοντες προγραμμάτων της Knowcrunch σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με σκοπό τη κάλυψη θέσεων εργασίας που διαχειρίζεται, από σπουδαστές ή αποφοίτους της Knowcrunch. Η Adecco θα συμμετέχει, επίσης, στα events δικτύωσης που διοργανώνει η Knowcrunch στις παραπάνω πόλεις, ώστε να προσφέρει εργασιακές ευκαιρίες στους άρτια εκπαιδευμένους digital marketers του οργανισμού.

Ταυτόχρονα, η Adecco θα παρέχει ομιλίες με χρήσιμα tips στους σπουδαστές της Knowcrunch για την προετοιμασία του βιογραφικού τους και των συνεντεύξεων εργασίας, την ενεργή δικτύωση (networking) και της online εικόνας τους στο πλαίσιο γενικότερης βελτίωσης του personal branding.

«Η Knowcrunch, με αυτή τη πρωτοβουλία, παρέχει επιπρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες career office στους σπουδαστές και αποφοίτους της, με στόχο να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους με λίγη ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία, τη χρήσιμη καθοδήγηση που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου διεξήχθη η πρώτη συνάντηση των σπουδαστών της Knowcrunch με συμβούλους της Adecco στις εγκαταστάσεις του OTE Academy, κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το πώς να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό βιογραφικό, πώς να επιτύχουν μια επιτυχημένη επαγγελματική δικτύωση και πραγματοποίησαν σύντομες συνεντεύξεις.

«Οι δυο οργανισμοί, Adecco & Knowcrunch στοχεύουν σε ένα μέλλον στο οποίο οι σπουδαστές και απόφοιτοι θα παραμένουν επαγγελματικά ανταγωνιστικοί, ενισχύοντας την απασχολησιμότητά τους μέσω συμβουλευτικής και ενδυναμώνοντας τις επαγγελματικές τους προοπτικές μέσω άμεσης σύνδεσης με την αγορά εργασίας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.