Η Sunlight δημιουργεί νέες ποιοτικές και εξειδικευμένες θέσεις εργασίας μεταξύ των οποίων και θέσεις HR Generalist και HR Assistant. Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Λάμπρος Μπίσαλας.

Μέρος των νέων θέσεων εργασίας αφορούν στο πρόγραμμα έμμισθης εκπαίδευσης και απασχόλησης πτυχιούχων «RISE to the Challenge», το οποίο είχε ανακοινώσει πρόσφατα η εταιρεία του Olympia Group, με σκοπό να στηρίξει νέους μηχανικούς στα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας τους. Το μεγαλύτερο κομμάτι των νέων προσλήψεων, ωστόσο, αφορά στο σύνολο των τμημάτων της εταιρείας και απευθύνονται κυρίως σε έμπειρα στελέχη της αγοράς: απ’ το ερευνητικό κομμάτι ως τις διοικητικές, τεχνικές, εμπορικές και οικονομικές υπηρεσίες.

Οι περισσότερες νέες θέσεις εργασίας που ανοίγουν είναι στην Αθήνα και την Ξάνθη, ενώ υπάρχουν και κάποιες στην Ιταλία και τις ΗΠΑ, όπου έχει παρουσία η εταιρεία. Το πρόγραμμα «RISE to the Challenge» ξεκινά τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα διαρκέσει 18 μήνες. Απευθύνεται σε όσους διαθέτουν πρόσφατο πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ως ηλεκτρολόγοι, χημικοί ή μηχανολόγοι μηχανικοί, οι οποίοι θα απασχοληθούν και θα αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στα βασικά τμήματα δραστηριοποίησης της εταιρείας, R&D Lithium, Product Management και Pre-Sales