Την ανάληψη της θέσης της Chief of Staff (COS) από την Κωνσταντίνα Καρατοπούζη ανακοίνωσε η Sunlight Group, μέλος του Ομίλου Olympia.

H K. Καρατοπούζη διαθέτει εμπειρία στα οικονομικά, στον επιχειρηματικό σχεδιασμό, στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας, καθώς και στην εταιρική διακυβέρνηση ως μέλος του Δ.Σ, ενώ στην επαγγελματική της πορεία έχει, μεταξύ άλλων, εργαστεί ως Chief Operating Officer στη Lamda Development, σε audit θέσεις στην PWC στο Λονδίνο και στο Οικονομικό Τμήμα της EFG Bank στο Λονδίνο.

Είναι μέλος του Chartered Association of Certified Accountants και κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την ένταξη μου στο δυναμικό της Sunlight Group, μίας εταιρείας με υψηλούς στόχους και απεριόριστες δυνατότητες, η οποία αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή των ανθρώπων της στην επιτυχημένη της διαδρομή. Ανυπομονώ να ενώσω τις δυνάμεις μου με την έμπειρη και ικανή ομάδα της Sunlight για να πετύχουμε μαζί ακόμη περισσότερα και να δημιουργήσουμε ένα μακροπρόθεσμο θετικό αντίκτυπο» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.