Χωρίς προσχήματα, διστακτικότητα και επιφυλάξεις, «ανοιχτός» σε ερωτήσεις και διαθέσιμος για συζήτηση σχετικά με την ελληνική πραγματικότητα θα είναι ο «HR Superstar», B. Conaty, στο πλαίσιο του 6th People Management Executive Seminar.

Ο πιο καταξιωμένος επαγγελματίας της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, με τον αέρα και την εμπειρία της πολύχρονης και επιτυχημένης καριέρας του στην εταιρεία κολοσσό, General Electric, προτίθεται να «ανοίξει» τα χαρτιά του, να αποκαλύψει τα μυστικά του και να μεταφέρει την «τεχνογνωσία» του για το χειρισμό των πιο δύσκολων προκλήσεων του HR.

Εξάλλου, ο ίδιος, ανταποκρίθηκε με υποδειγματική συνέπεια και κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση ακόμα και του «σκληροτράχηλου» Jack Welch, ο οποίος λέει χαρακτηριστικά για τον B. Conaty: «I don’t think there’s another human resource leader in the world as good as he is».

Σε μία παρουσίαση εφ’ όλης της ύλης θα αναφερθεί διεξοδικά στα συστατικά που μπορεί να αναδείξουν ένα στέλεχος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού σε ισότιμο επιχειρηματικό εταίρο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η on stage συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο B. Conaty αλλά και το panel discussion, στο οποίο μαζί με top executives ελληνικών επιχειρήσεων θα διεξάγει μία εποικοδομητική συζήτηση για όσα ανησυχούν, προβληματίζουν, απασχολούν αλλά και κινητοποιούν τα δραστήρια στελέχη.