Συνέδριο Ηγεσίας με θέμα «Μία άλλη προσέγγιση στην Ηγεσία και στη Διαχείριση πόρων σε συνθήκες πρωτόγνωρης δυσκολίας», διοργανώνει την Πέμπτη 27 Μαΐου, η TMS Business Training με την Burns Entertainment & Sports Marketing.

Την παρουσίαση του συνεδρίου έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος, ο μοναδικός Έλληνας ορειβάτης που κατάκτησε το Everest. Ο έμπειρος ορειβάτης θα μιλήσει σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη διοίκησης και ανθρώπινου δυναμικού, παρουσιάζοντας βήμα προς βήμα το επίτευγμά του, το οποίο έγινε πραγματικότητα εξαιτίας των δύσκολων, αλλά απολύτως στοχευμένων και στρατηγικών κινήσεων που έκανε ο ίδιος.

Στόχος είναι η σύνδεση του εν λόγω επιτεύγματος με το σημερινό management, σε δύσκολες συνθήκες, οι οποίες είναι γεμάτες προκλήσεις. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν ερωτήματα προς τον Π. Κοτρωνάρο, ενώ θα εξελιχθεί σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Καστρί, στο συνεδριακό κέντρο της ATExceliχi, εταιρείας του ομίλου ATEbank, η οποία είναι και μέγας χορηγός.