Σε εθελοντικές δράσεις συμμετείχαν, για 9η συνεχή χρονιά, οι άνθρωποι της AbbVie στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος «Week of Possibilities». Αναλυτικότερα, από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου, η ομάδα #AbbVieGivesBack Ελλάδας, αποτελούμενη από 135 εθελοντές συμμετείχε σε τέσσερις διαφορετικές εθελοντικές δράσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με την We4All.

Έτσι, την Τρίτη 25 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και συλλογή απορριμμάτων στη Λίμνη Μπελέτσι στην Πάρνηθα, ενώ οι εθελοντές της εταιρείας συμμετείχαν και σε συνεδρία γιόγκα, με εκπαιδευτή τον Πάνο Κοντογιώργο. Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, οι εθελοντές της AbbVie επισκέφθηκαν τη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Πεντέλης (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α, δημιουργώντας φυσικές ταΐστρες από κουκουνάρια για τα πουλιά και καθαρίζοντας τη δασική περιοχή πέριξ του κτηρίου και τη φροντίδα των δέντρων στον περιβάλλοντα χώρο.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, οι εθελοντές της AbbVie και τα ασυνόδευτα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή «Φοίβος» του Οργανισμού «Ζεύξις», παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα της We4All σχετικά με τη σπουδαιότητα των επικονιαστών εντόμων και φύτεψαν ειδικά φυτά για τους επικονιαστές. Τέλος, την Παρασκευή 28 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα της εταιρείας καθάρισε και συνέλεξε απορρίμματα από τον υδροβιότοπο στο Δέλτα του Γαλλικού ποταμού, στο Καλοχώρι. Σημειώνεται πως, επιπρόσθετα των εθελοντικών δράσεων, η AbbVie προχώρησε σε δωρεά προς τον Οργανισμό We4All, προσφέροντας 300 καρποφόρα δέντρα για φύτευση, τα οποία θα αξιοποιηθούν στην επόμενη δεντροφυτευτική περίοδο στη Βόρεια Εύβοια.