Το Corallia, φορέας για την οργανωμένη και συστηματική ανάπτυξη συνεργατικών σχηματισμών (clusters) που υλοποιεί το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας Βe your Own Boss με την υποστήριξη του Prince’s Trust International και η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, ένας μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός φορέας που δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας, της πειραματικής ανάπτυξης και της μη τυπικής εκπαίδευσης, και λειτουργεί ως τοπικό σημείο επαφής για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα διασυνοριακής ανταλλαγής Erasmus for young entrepreneurs υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την από κοινού προώθηση των προγραμμάτων.

Το Πρόγραμμα Be Your Own Boss προσφέρεται δωρεάν σε νέους ηλικίας 18-35 ετών. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν μία επιχειρηματική ιδέα μέσω εξιδεικευμένου εκπαιδευτικού εργαστηρίου και στη συνέχεια να παρακολουθήσουν ένα 4ήμερο διαδραστικό και δωρεάν Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας. Στη συνέχεια, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν λαμβάνουν συμβουλευτική καθοδήγηση έως και 12 μήνες προκειμένου να αναπτύξουν, σχεδιάσουν και δοκιμάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και στη συνέχεια να ωριμάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο.

Όσοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους μπορούν να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο στην Ομάδα Εκκίνησης Επιχειρήσεων, μία ομάδα επιχειρηματικών συμβούλων που αξιολογεί τη βιωσιμότητα του επιχειρηματικού τους σχεδίου. Τέλος, οι συμμετέχοντες που φτάνουν σε αυτό το στάδιο και ιδρύουν την επιχείρησή τους, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επιχειρηματική καθοδήγηση για ακόμη 12 μήνες με σκοπό να υποστηριχθούν στα πρώτα τους βήματα.