Μια νέα συνεργασία ξεκίνησαν από το 2022 η Cube RM και η Up Hellas. Η εν λόγω συνεργασία ξεκίνησε με τη διανομή καρτών σίτισης σε όλους τους μισθωτούς εργαζόμενους της Cube RM, ενώ το πλάνο προβλέπει και την αξιοποίηση των προγραμμάτων fitness, wellbeing και travel που προσφέρει η Up Hellas, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Σημειώνεται ότι η Cube RM παρέχει μια αυτοματοποιημένη λύση, η οποία αξιοποιεί το AI και το Machine Learning για να βοηθήσει τις εταιρείες να διαχειριστούν αποτελεσματικά τη διαδικασία υποβολής προσφορών και στοχεύει κυρίως σε πολυεθνικές εταιρείες φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού, με στόχο να επεκταθεί σύντομα σε άλλες βιομηχανίες, ενώ η πλατφόρμα της χρησιμοποιείται ήδη από εταιρείες όπως η Boston Scientific, η Takeda, η Bavarian Nordic και άλλες Fortune 500 εταιρείες.

Η Up Hellas προσφέρει λύσεις, όπως Up GoForEat, Up Cheque Dejeuner, Up Gift, Up Holidays και Up Fit, με στόχο την παροχή προνομίων στους εργαζόμενους που θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος.