Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού της στρατηγικής της ΕΕΔΕ, ώστε να βελτιωθεί ποιοτικά και ουσιαστικά το προσφερόμενο εκπαιδευτικό της έργο, εντάσσεται η νέα αποκλειστική συνεργασία της με το SDA Bocconi School of Management του Πανεπιστημίου Bocconi, ένα από τα καλύτερα business schools παγκοσμίως.

Μέσω της συνεργασίας αυτής προσφέρει μια σειρά από executive business courses για επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη. Τα προγράμματα αυτά σχεδιάστηκαν ειδικά για να βοηθήσουν τα πιο δυναμικά ανώτατα στελέχη να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να μοιραστούν εμπειρίες και αξίες που μπορούν να ενισχύσουν την επιχείρηση και τους ανθρώπους της. Το πρώτο από αυτά τα courses, έχει θέμα τη Στρατηγική Ηγεσία (Strategic Leadership).

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί για μια ολιγομελή ομάδα CEOs στις 21 και 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Life Gallery στην Εκάλη, με εισηγητές τους Prof. Antonello Garzoni και Prof. Carlo Alberto Carnevale Maffè. Το διήμερο course επικεντρώνεται στις στρατηγικές αρχές δημιουργίας ενός προσωπικού σχεδίου δράσης που μπορεί να εφαρμοσθεί στις επιχειρήσεις. Πληροφορίες: 210 21 12 000 και [email protected].