Η Ergonomia, ανακοίνωσε νέα θεματολογία ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης και τηλε-εκπαίδευσης καθώς και τη συνεργασία της με την KPMG, η οποία βασίστηκε σε κοινές αξίες και αρχές με επίκεντρο τις ανάγκες της επιχείρησης και με γνώμονα την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, η KPMG συμπεριέλαβε στο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα το σεμινάριο Critical Incident Stress Management – CISM (4/12/2009) με εισηγήτρια τη συνεργάτιδα της Ergonomia Ελευθερία Ράλλη, ψυχολόγο, στην Ενότητα Διοικητικές Ικανότητες-Μάνατζμεντ- Στρατηγική & Marketing. Απευθύνεται σε στελέχη, διευθυντές τμημάτων και υποκαταστημάτων, υπευθύνους ασφαλείας, οργάνωσης και επιχειρησιακής συνέχειας (τραπεζών, αλυσίδων λιανεμπορίου, εμπορικών κέντρων, ναυτιλιακών εταιρειών κλπ).

Με αφορμή τη νέα γρίπη, εκτός από την ενημέρωση που η Ergonomia παρέχει μέσω του Τμήματος Ιατρικής της Εργασίας στις εταιρείες που συνεργάζονται, σχεδίασαν και υλοποιούν επίκαιρη ενδοεπιχειρησιακή ενημέρωση με θέμα: «Μέτρα προφύλαξης από τη νέα γρίπη». Περισσότερες πληροφορίες στο www.ergonomia.gr.