Ένα Workshop για θέματα Diversity, Inclusion και Belonging οργάνωσε για τους ανθρώπους του το Four Seasons Astir Palace σε συνεργασία με το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων – ΚΕΑΝ. Συγκεκριμένα, μέσω του εν λόγω workshop, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα Αγγλικά, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη ορισμένες DIB πρωτοβουλίες, να αναπτύξουν αυτογνωσία και να «φωτίσουν» ορισμένα «τυφλά σημεία».

«Στην Four Seasons Hotels and Resorts Athens, ένα θεμελιώδες μέρος του Diversity, Inclusion & Belonging ταξιδιού μας είναι η ανάπτυξη μιας εκπαιδευτικής διαδρομής για τους ηγέτες μας, οι οποίοι θα εκφράσουν τη δέσμευσή τους για τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη και θα την καταστήσουν προτεραιότητα.

Η εμπειρία αυτή ήταν ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς και είμαστε πολύ περήφανοι για τους πιστοποιημένους πλέον ηγέτες μας, οι οποίοι θα εξελιχθούν σε βασικούς παράγοντες για τη διατήρηση και την ανάπτυξη της DIB κουλτούρας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η Nadya Ghribi, Director of Learning & Development at Four Seasons Astir Palace Athens.

Σημειώνεται, τέλος, ότι τον Δεκέμβριο είχε προηγηθεί αντίστοιχο Workshop στα Ελληνικά, ενώ στην οργάνωση και των δύο αυτών εκπαιδευτικών δράσεων συνέβαλε, από πλευράς της Four Seasons, και η Μυρτώ Κουτσοπούλου, Senior People & Culture Executive της εταιρείας.