Σε μια νέα συνεργασία με την Linkage προέβη η Four Seasons, με σκοπό να υποστηρίξει κάθε manager της ώστε να παρακινήσει την ομάδα του, να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις δυνατότητές της και να δημιουργήσει υψηλές επιδόσεις. «Όχι μόνο οι πολιτικές και οι διαδικασίες που σχεδιάζονται στην εταιρεία μας προωθούν τις συμπεριφορές που θέλουμε ως παράδειγμα, αλλά η επένδυση από πάνω προς τα κάτω και η δέσμευση για αποτελεσματική μάθηση σε όλα τα επίπεδα είναι αναπόσπαστο μέρος των αξιών και στόχων της Four Seasons» επισήμανε χαρακτηριστικά η Μυρτώ Κουτσοπούλου, μιλώντας στο Workforce με αφορμή την εν λόγω συνεργασία.

Το Leadership & Development Program περιλαμβάνει μια σειρά από δια ζώσης εκπαιδεύσεις, με την αρχή να γίνεται στις 14 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, το πρώτο session, στο οποίο συμμετείχαν 14 Managers, ασχολήθηκε με τις βασικές δεξιότητες διαχείρισης και ηγεσίας, αλλά και με τις ηγετικές ομάδες σε δύσκολες εποχές (Shackleton’s Way). «Οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν σε αυτό το διαφορετικό workshop διότι, μέσω αυτής της εκπαίδευσης, τους δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες» τόνισε η Μ. Κουτσοπούλου και συνέχισε: «Σε συνάρτηση με το Training Plan της Four Seasons, είχαν τη δυνατότητα να αντιληφθούν το πώς να διατηρήσουν καλύτερα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας στην εξαιρετική παροχή υπηρεσιών, το οποίο εξαρτάται από το χτίσιμο της ικανότητας και της εμπιστοσύνης των εργαζομένων μας».

Σημειώνεται τέλος ότι η συνέχεια του προγράμματος περιλαμβάνει και άλλα sessions, καθώς στόχος της εταιρείας είναι να μπορέσουν και τα 82 άτομα του management team να βελτιώσουν τις ηγετικές τους ικανότητες, προκειμένου να μπορούν να διαχειριστούν κατάλληλα την ομάδα τους και να την αναπτύξουν.