Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, ο Βρετανός Πρέσβης John Kittmer, υποδέχτηκε στην Κατοικία του δύο δυναμικά εκπαιδευτικά ιδρύματα από την Ελλάδα και τη Βρετανία σε μία εκδήλωση με θέμα την επιχειρηματικότητα και τους ισχυρούς δεσμούς της με την εκπαίδευση και την απασχόληση.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία του IST College με το London South Bank University και υπεγράφη το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης το νέο Masters in Business Αdministration (MBA) που προσφέρεται από το IST College σε συνεργασία με το London South Bank University και ξεκινάει στις 27 Ιανουαρίου 2014.

Κατά την ομιλία του, ο J. Kittmer δήλωσε: «Στην Ελλάδα, τα Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα προσφέρουν διασυνοριακή εκπαίδευση για πάνω από 20 χρόνια. Περίπου 6.000 φοιτητές παρακολουθούν Βρετανικά προγράμματα σπουδών, μέσα από συμφωνίες franchise με ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η Βρετανία κατέχει ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς τέτοιων προγραμμάτων σπουδών στην Ελλάδα. Η Βρετανική Κυβέρνηση πρωτοστατεί και υποστηρίζει θερμά την προώθηση αντίστοιχων συνεργασιών στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς και τη διευκόλυνση της περαιτέρω ανάπτυξής τους».