Μια ευκαιρία υποστήριξης νέων ανθρώπων που διεκδικούν δυναμική καριέρα στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, προσφέρουν το kariera.gr και η Google, με το δωρεάν πρόγραμμα, Digital Marketing Camp, που ανακοίνωσαν την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απασχολησιμότητας, που συμβάλλει στο να βελτιώσουν οι νέοι τις δεξιότητές τους στον ψηφιακό τομέα με εκπαίδευση από την Google και στη συνέχεια, μέσω του kariera.gr, να έρθουν σε επαφή με πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες. Η πρωτοβουλία Digital Marketing Camp, έρχεται να δώσει την κατάλληλη ώθηση αλλά και τα απαραίτητα εφόδια ώστε οι νέοι να ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους, αποκτώντας έτσι άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερις φάσεις. Η πρώτη φάση αφορά στην υποβολή της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα και λήγει στις 20 Οκτωβρίου  Στη συνέχεια θα επιλεγούν οι 150-200 φιναλίστ, μέσω διαδικτυακής αξιολόγησης από την ομάδα του kariera.gr., οι οποίοι και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια 5ήμερη εκπαίδευση σε ψηφιακές δεξιότητες. από ειδικούς της Google και της αγοράς εργασίας. Στο τέλος, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Μatching Day, όπου όλοι οι φιναλίστ θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν εκπροσώπους εταιρειών που έχουν επιλεγεί από το kariera.gr.