Η εταιρεία Kariera.gr και η θυγατρική της, Kariera.gr Training & Development Centre, μέλη του ομίλου CareerBuilder, προχώρησε σε συνεργασία με το μη-κερδοσκοπικό ινστιτούτο τεχνολογίας Athens Information Technology (ΑΙΤ).

 Οι δύο οργανισμοί αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για σύγχρονη εκπαίδευση των στελεχών από τον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, καινοτομίας και τεχνολογίας, σχεδίασαν και προσφέρουν το Professional Development Diploma: Tech Mini MBA-Leading Strategic Innovation.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών έχει διάρκεια 120 ώρες και αποτελείται από 5 ενότητες: Technology Management, Finance, Strategy & Innovation, Marketing και Leadership. Στην διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες εργάζονται σε ομάδες με την καθοδήγηση των καθηγητών τους για την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου Επιχειρηματικού Σχεδίου, ενώ πλαισιώνεται από σύντομες παρουσιάσεις επισκεπτών ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, νέων καινοτόμων επιχειρηματιών και καταξιωμένων στελεχών του κλάδου των ΤΠΕ.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 15 Μαΐου 2013. Πληροφορίες: 210-6682806, 210-8115355 και http://www.ait.gr/ait_web_site/conference/mini_MBA/index.jsp.