Εκπαίδευση στις διαπραγματεύσεις και στην ανοιχτή επικοινωνία στον χώρο εργασίας πραγματοποίησε η Kevin+Marshall, σε συνεργασία με την οργανωσιακή ψυχολόγο Ζωή Φράγκου. Η εν λόγω εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του project αλλαγής κουλτούρας που υλοποιεί τους τελευταίους 6 μήνες η εταιρεία, ενώ περιλάμβανε και μία team-building δραστηριότητα, με παιχνίδια ρόλων και ενεργοποίηση της φαντασίας, προκειμένου οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση να εξασκηθούν στις γνώσεις που έλαβαν.

«Για να δομηθεί μία open minded culture, η οποία απαντά στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς, η εκπαιδευτική δραστηριότητα είναι μια αξία σε υψηλή θέση για την εταιρεία μας» δήλωσε στο Workforce, με την εν λόγω αφορμή, ο CEO της Kevin+Marshall, Διονύσης Γερασιμίδης, ενώ από την πλευρά της, η Ζ. Φράγκου, ανέφερε:

«Οι τυπικές μορφές εκπαίδευσης είναι πλέον παρωχημένες. Προκειμένου να ενεργοποιήσουμε την ομάδα και να πυροδοτήσουμε τη δημιουργικότητα, χρειαζόμαστε εναλλακτικούς τρόπους, στηριζόμενους όλο και πιο πολύ στο παιχνίδι, στην αλληλεπίδραση και στις δραστηριότητες». Επισημαίνεται, τέλος, ότι το project συνεχίζεται, με την επόμενη δράση να είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο.