Σε μία νέα συνεργασία προχώρησαν η Κωτσόβολος και η HR Psychology Today. Μέσω αυτής, η Κωτσόβολος προσφέρει στους εργαζομένους της την υπηρεσία On-site με Διατροφολόγο.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προσωπικών συναντήσεων, το οποίο διεξάγεται σε εβδομαδιαία βάση και δίνει την ευκαιρία σε μεγάλο αριθμό εργαζομένων να συνεργαστούν με εξειδικευμένους διατροφολόγους, λαμβάνοντας εξατομικευμένη συμβουλευτική σχετικά με τη διατροφή τους, αλλά και το γενικότερο ευ ζην.

Ειδικότερα, η εν λόγω υπηρεσία παρέχει στα άτομα μετρήσεις με ζυγαριά λιπομέτρησης (ανάλυση σύστασης σώματος), αξιολόγηση της διατροφικής και σωματικής τους κατάστασης, δημιουργία ατομικού προγράμματος διατροφής και την παρακολούθηση της προόδου τους, σε ραντεβού που πραγματοποιείται στα γραφεία της εταιρείας.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν και στη γραμμή διατροφικής υποστήριξης που τους παρέχει η HR Psychology Today, με σκοπό τη συνεχή υποστήριξη στην κατάκτηση των προσωπικών τους στόχων, καθώς και στη διατήρηση της επαφής του εργαζόμενου με τον εκάστοτε διατροφολόγο.