Σε μία νέα συνεργασία προχώρησαν η Koukakis Farm και η Person Group System, με βασική προτεραιότητα την προστασία της ψυχολογικής υγείας των εργαζομένων. Η εν λόγω συνεργασία αφορά στην παροχή τηλεφωνικής πρόσβασης των ανθρώπων της Koukakis Farm σε υψηλού επιπέδου επαγγελματίες ψυχικής υγείας για ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση.

Η υπηρεσία είναι αυστηρά ανώνυμη και έχει ως στόχο την ενημέρωση, την υποστήριξη και τη διαχείριση προσωπικών, διαπροσωπικών, επαγγελματικών και οικογενειακών ζητημάτων, τα οποία έχουν επιπτώσεις στην ψυχική υγεία και στην απόδοση των ανθρώπων της εταιρείας.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή 19 Μαΐου, όταν και έλαβαν χώρα δύο ενημερωτικές συναντήσεις μεταξύ των εργαζομένων και των εκπροσώπων της εταιρείας, Όλγας Αθανασιάδου και Δημήτρη Κυριάκου, στο Εργοστάσιο και στο Υποκατάστημα αντίστοιχα, ούτως ώστε να παρουσιαστεί ο τρόπος χρήσης της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης.

«Η λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας ξεκινάει άμεσα και επιβεβαιώνει την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να σεβόμαστε και να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας χωρίς περιορισμούς, προσφέροντας καινοτόμες και πρωτοποριακές παροχές για τη βιομηχανία», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.