Μία ολοκληρωμένη δραστηριότητα με τίτλο «New Way of Working» οργάνωσε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, σε συνεργασία με την Eυ Ζην Greece, στο πλαίσιο του Management Meeting που έλαβε χώρα στο The Ellinikon Experience Centre. Συνδυάζοντας το παιχνίδι με την εταιρική κουλτούρα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες δεξιότητες, οι οποίες συμβαδίζουν με τον τρόπο με τον οποίο ο όμιλος καλείται να λειτουργήσει στη σύγχρονη εποχή.

Ειδικότερα, μέσω της εν λόγω δραστηριότητας συστήθηκε στο management staff του Ομίλου ο «νέος τρόπος εργασίας» αλλά και «το σετ δεξιοτήτων» σύμφωνα με τα οποία θα συνεργάζονται, θα επιλέγουν και θα αξιολογούν τις ομάδες τους, ενώ γεννήθηκαν νέες ιδέες, προοπτικές και ερεθίσματα για το πώς να αντιμετωπίζουν τις μελλοντικές προκλήσεις, επιτυγχάνοντας τους στόχους.

Έτσι, οι supervisors, managers και directors από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, κληθήκαν να εξερευνήσουν τους μυστικούς συνδυασμούς των 32 καινούριων στοιχείων – «γραναζιών», ενεργοποιώντας τον νέο μηχανισμό λειτουργίας του Ομίλου.

Για να τα καταφέρουν, χρειάστηκε να δραπετεύσουν μέσα από τα νέα ψηφιακά δωμάτια του Τhe Ellinikon Park, να καθοδηγήσουν ο ένας τον άλλον στα μη ορατά μονοπάτια του The Ellinikon Experience Centre, να κατασκευάσουν τους νέους ουρανοξύστες που θα κοσμούν τον χώρο, να χτίσουν νέες γέφυρες για την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική επικοινωνία, με νέους εναλλακτικούς και ευφάνταστους τρόπους και να βρουν ευκαιρίες για την αποτελεσματική κινητικότητα ενός μηχανισμού.

Ως εκ τούτου, οι συμμετέχοντες είδαν στην πράξη ότι, όπως το κάθε «γρανάζι» σε έναν μηχανισμό έχει τη δική του θέση και αξία, έτσι συμβαίνει και με τον κάθε εργαζόμενο σε μια επιχείρηση.