«Οφείλουμε να εργαστούμε ώστε τα παιδιά μας, η επόμενη γενιά, να ζήσει σε έναν κόσμο με περισσότερες ευκαιρίες και ποιότητα ζωής» δήλωσε ο Γ. Πάρνης, Head of Human Resources της Optima bank, με αφορμή τη νέα συνεργασία της τράπεζας με την εταιρεία Orientum.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, διοργανώθηκε συνάντηση ενημέρωσης και συμβουλευτικής για τα παιδιά των στελεχών της Optima bank που φοιτούν στην Α’ και Β’ Λυκείου, για θέματα όπως η σωστή επιλογή των σπουδών, το σύστημα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η αναζήτηση της κατάλληλης σχολής, όπως και τα επαγγέλματα του 2030.

«Ο επαγγελματικός τους προορισμός, αποτελεί κυρίαρχο συστατικό και για αυτό η σωστή καθοδήγηση και ενημέρωση των παιδιών, που σύντομα θα συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία της χώρας, σχετικά με τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις των σπουδών τους, όπως και τις ενναλακτικές κατευθύνσεις σταδιοδρομίας και τα επαγγέλματα του μέλλοντος, αποτελεί για εμάς στην Optima bank βασική προτεραιότητα» επισήμανε ο Γ. Πάρνης και κατέληξε:

«Όλοι οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ειδικές τιμές, με στόχο τον καλύτερο δυνατό επαγγελματικό τους σχεδιασμό. Θα συνεχίσουνε να είμαστε διαρκώς δίπλα στα παιδιά που σχεδιάζουν το μέλλον τους, προσφέροντας τη δική μας γνώση και υποστήριξη σε αυτό το όμορφο ταξίδι αναζήτησης».