Ένα διαδικτυακό workshop με τίτλο «Finding Balance & Managing Stress» διοργάνωσε, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, η Printec σε συνεργασία με την Μυρτώ Λεγάκη, MBA, Mindfulness & MBSR Instructor, της One Breath. Ειδικότερα, στο εν λόγω workshop περισσότεροι από 110 εργαζόμενοι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν σε βάθος το πώς το σώμα και το μυαλό αντιδρά στο στρες και στις προκλήσεις, αλλά και τον αντίκτυπο που οι στρεσογόνες καταστάσεις έχουν στη ζωή μας.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να εξασκηθούν σε βασικές τεχνικές αναπνοής, οι οποίες βοηθούν τα άτομα να επανακτήσουν την ισορροπία και την ψυχραιμία τους σε περιόδους πίεσης. «Στην Printec πιστεύουμε ότι η διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι υψίστης σημασίας και πρωτοβουλίες, όπως αυτό το workshop, επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας για την προώθηση ενός θετικού και υποστηρικτικού εργασιακού περιβάλλοντος» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Επισημαίνεται τέλος ότι το συγκεκριμένο online workshop εντάσσεται στο πλαίσιο των Learning Thursdays που υλοποιεί η Printec, εξού και αναμένονται και άλλες δράσεις στο μέλλον, με γνώμονα την επένδυση της εταιρείας στους ανθρώπους της.