Η εταιρεία consultancy Reborrn, με έδρα σε Λονδίνο και Αθήνα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους Corporate Rebels.  Όπως αναφέρει η ίδια, στη σχετική της ανακοίνωση, «πρόκειται για μία ομάδα νέων ανθρώπων που αμφισβητεί το status quo της επαγγελματικής πραγματικότητας και έχει αναλάβει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αποστολή: να επαναπροσδιορίσει την εργασία με πιο θετικό πρόσημο… οδηγώντας και πυροδοτώντας μια μορφή κινήματος προς αυτή την κατεύθυνση». Aπώτερος στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία added value στις υπηρεσίες της Reborrn, μαζί με την περαιτέρω ενίσχυση της εξειδίκευσης και της εμπειρίας των δύο ομάδων, προς ένα καλύτερο τρόπο εργασίας.

Η ίδια ανακοίνωση, αναφερόμενη στην ιστορία των Corporate Rebels, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Συνειδητοποιώντας ότι οι περισσότεροι σύγχρονοι χώροι εργασίας πάσχουν σε πολλά σημεία και είναι εξαιρετικά αποθαρρυντικοί για τους εργαζομένους, οι Joost και Pim αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την corporate καριέρα τους και ξεκίνησαν το εγχείρημά τους το 2016.

Συναντώντας και μιλώντας με founders, CEOs, C-level στελέχη και κυρίως εργαζομένους επιχειρήσεων ανά τον κόσμο, αναζητούν και εξερευνούν την πρωτοπορία και την καινοτομία στον χώρο εργασίας. Παράλληλα, μπαίνοντας εντατικά στη λειτουργία των πιο προοδευτικών οργανισμών ανά τον κόσμο, προσπαθούν να κατανοήσουν σε βάθος τι σημαίνει το να εργάζεται κανείς “διαφορετικά”, ευαισθητοποιούν την κοινή γνώμη σε περιπτώσεις μη ασφαλών συνθηκών εργασίας, και υποστηρίζουν παράλληλα πρωτοβουλίες για τη βελτίωση στην ποιότητα της επαγγελματικής ζωής στον αναπτυσσόμενο κόσμο».